Image default
Amenajare living Practic

10 aranjamente pentru masa de toamna

Astazi, ne-am propus sa vorbim despre arta aranjarii mesei pentru toamna ce nu intarzie sa apara. 10 decoruri minunate ne fac cu ochiul, „protagonistii” fiind dovlecii. Aceste fructe au diferite forme, dimensiuni si culori si pot fi integrate cu succes in amenajarea locuintei. In plus, sunt foarte rezistenti in timp, dar si foarte usor de „decupat” pentru a obtine alte „figuri”.

Masa este cea mai buna „scena” pentru ca dovlecii sa isi puna in valoare frumusetea ca piese centrale ale aranjamentelor. Pentru inceput trebuie sa tineti cont de cromatica deoarece aceasta reprezinta punctul de plecare. Orange-ul este prima alegere cand vine vorba de un decor tomnatic. Asadar, alegeti textile portocalii in combinatie cu alte culori pamantii precum maroul. Sunt nuante calde, placute si foarte usor de asortat cu elemente din natura precum dovleci, frunze sau spice de grau.

Ca si idei concrete, puteti folosi dovlecii pe post de vaza, curatandu-i la interior si apoi aducand cele mai frumoase flori de sezon sau chiar si plante uscate. Pe masa isi mai pot gasi locul si crengute de copac, conuri de brad sau aranjamente rustice cu porumb si alte roade ale recoltei de toamna. Lumanarile joaca si ele un rol important, ele ajutand totodata la crearea unei atmosfere romantice. Mai mult, puteti decora chiar si corpurile de iluminat de deasupra mesei, insa atentie la greutatea pe care o puneti acolo.

Pentru mai multa inspiratie urmariti galeria foto de mai sus. 

Articole similare

Cum să construiești o cușcă pentru câine

casamea.ro

8 tendinte din 2014 pentru dormitoare

Madalina Constantin

Bucatarie traditionala cu farmec natural

Elena Virlan

Lasă un comentariu