Image default
Home

10 alternative practice ale barului clasic

Nu toti isi permit o camera-bar acasa, insa asta nu inseamna ca nu puteti avea deloc un bar. In magazine sunt disponibile o multime de baruri in miniatura, elegante, functionale si usor de integrat in decor.

Apoi, pasionatii de DIY isi pot improviza singuri un astfel de bar. De exemplu, se poate confectiona un bar montat in perete, in care sa fie pastrate vinurile, dar si alte bauturi. Daca se alege o usa panou cu balamale, aceasta poate servi ca spatiu de expunere a bauturilor si paharelor atunci cand aveti petrecere.

Citeste si: Un bar pentru gradina, 5 idei de realizare

O alta idee ar fi cumpararea sau realizarea pe comanda a unui corp de mobilier mobil care sa joace rolul de mini bar. Avantajul acestui tip de bar este ca il puteti deplasa in incaperea in care are loc petrecerea, astfel incat sa aveti bauturile la indemana.

Carucioarele de bucatarie reprezinta o alta alternativa a barului clasic, cu avantaje demne de luat in calcul: pot fi mutate in orice incapere, ocupa putin spatiu si sunt diversificate in ceea ce priveste forma, materialul, culoarea (din lemn, metal si/sau plastic, dreptunghiulare, triunghiulare sau patrate, albe sau colorate, cu mai multe rafturi si/sau cu sertar).

Citeste si: Rafturi de depozitare din materiale reciclate

Va lasam sa accesati galeria foto pentru a descoperi si alte propuneri la fel de interesante si functionale.

 

Articole similare

Proiect de vanzare Sigma 1: 3.350 lei

revista Planul Casei Mele

Ce beneficii oferă o cabină de duş cu hidromasaj performantă

Elena Virlan

Parfum natural pentru camera

Elena Virlan

Lasă un comentariu