Home

Stiai cat de importante sunt rosturile din locuinta? Ai grija ce sigilant folosesti!

Renovarea locuintei este foarte importanta, incepand de la concept si design, si pana la finisare. Nu uita ca, pentru a obtine rezultatele dorite, este important sa tii cont de cele mai mici detalii si sa alegi produse de calitate, care sa raspunda tuturor nevoilor tale. Astfel, daca la prima vedere rosturile ar putea parea neimportante, acoperirea lor fiind necesara doar pentru a elimina factorul inestetic, in timp murdarirea și fisurarea acestora poate aduce costuri suplimentare si chiar refacerea intregii lucrari.
 
Pentru a evita apariția situațiilor neplacute, specialistii Sika, unul dintre cei mai importanti producatori de materiale chimice pentru constructii, te sfatuiesc sa alegi un sigilant profesional, special creat pentru rosturile orizontale, verticale, dar si pentru etansarea strapungerilor de tevi prin diferite straturi sau a diverselor constructii metalice si din lemn. De asemenea, daca iti dorești ca instalațiile de ventilatie sa functioneze corespunzator, nu trebuie ignorata nici sigilarea corecta a acestora.
 
Astfel, unul dintre cele mai performate produse la care poți apela odata cu finalizarea lucrarilor de renovare este Sikaflex-11 FC+, sigilant si adeziv elastic monocomponent pe baza de poliuretan ce poate fi folosit atat la interior, cat si la exterior. 
 
Sikaflex-11 FC+ dispune de o capacitate de intarire rapida in contact cu umezeala atmosferica și de un grad de elasticitate ridicat, avand o adeziune buna pe majoritatea materialelor de construcții. Mai mult, pe langa faptul ca te va ajuta la sigilarea corecta a tututor tipurilor de rosturi din locuința, Sikaflex-11 FC+ este recomandat și pentru lucrarile de reparare rapida din casa, cum ar fi lipirea unei placi de faianța, a unui lambriu, sau a altor elemente de decor care se pot desprinde.
 
De asemenea, un alt avantaj al produsului Sikaflex-11 FC+ consta și in utilizarea ușoara a acestuia, lucrarile de sigilare putand fi realizate și fara ajutorul unui meșter specializat. Sikaflex-11 FC+ vine intr-o forma predozata, aplicarea sa fiind extrem de usoara cu ajutorul unor pistoale standard sau a unei gletiere.
 
Mai multe detalii despre Sikaflex-11 FC+, dar si despre alte produse Sika, poti gasi pe www.sika.ro, cat si in retelele DIY partenere: Ambient, Artsani, Bricostore/ Brico Depot, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin si Mr. Bricolage. 

Related posts

Radiant Orchid în decoraţiuni interioare: sugestii

Adina Meyers

Pardoseli deosebite din materiale inedite

Adina Meyers

Parchetul laminat: caracteristici şi avantaje

Adina Meyers