Blu-ray Disc Player  BDP3000

Blu-ray Disc Player BDP3000

Link magazin: Philips

Pret: 749.00 RON /buc

Playerele Blu-ray Disc  sunt echipate pentru a  aduce 24 de cadre pe secunda direct de pe discurile Blu-ray - deci oferindu-ti imagini de inalta definitie similare cu cele de la cinema, care te vor uimi.

Upscaling HDMI 1080p furnizeaza imagini de o claritate exceptionala. Filmele in format DVD la definitie standard pot fi urmarite acum la rezolutie de inalta definitie - asigurand mai multe detalii si imagini mai realiste. Scanarea progresiva (reprezentata prin "p" in "1080p') elimina structura liniilor preponderenta pe ecranele televizoarelor, din nou asigurand permanent imagini clare. Pentru a incheia lista, HDMI realizeaza o conexiune digitala directa care poate transmite imagini video necomprimate, precum si semnal audio digital pe mai multe canale, fara conversii la analogic - oferind o calitate perfecta a imaginii si sunetului, fara zgomote.

DivX® Ultra combina redarea DivX® cu caracteristici extraordinare precum subtitrare integrata, mai multe limbi pentru meniul audio, mai multe inregistrari si meniuri intr-un singur format de fisiere convenabil.

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?