Saltele Lineaflex Rosa

Saltele Lineaflex Rosa

Link magazin: vreaumobila.ro

Pret: 545.00 RON /buc

Saltele de tip Relaxa cu arcuri, ortopedice.
Structura portanta a saltelelor Rosa tip Relaxa imbina cel mai bine o rigiditate potrivita si un confort optim garantand o folosire de durata si de calitate inalta.

Boxul perimetral antilasare, impreuna cu noul materialul Ergoflex, garanteaza nedeformabilitatea in timp.

Realizata cu arcuri sistem Bonnel (300 de arcuri), cel mai cunoscut si raspandit din lume. Foarte silentios, puternic dar in acelasi timp progresiv in faza de comprimare.
Foarte silentios, puternic dar in acelasi timp progresiv in faza de comprimare, asigura confort optim si o sustinere corecta a intregului corp.

Boxul antilasare este prezent de-a lungul perimetrului saltelei. Acesta, pe langa a garanta confort majorat in timpul somnului, elimina acea senzatie neplacuta de alunecare care este prezenta la saltelele cu arcuri traditionale fara box. Materialul Ergoflex, elastic si cu capacitate de ventilatie cu densitate mare si portanta ridicata, impreuna cu filtrul AT, ofera o sustinere corecta si garanteaza o saltea ortopedica si ferma.

Rosa are umplutura cu bumbac. Aceasta are o optima “compatibilitate” cu pielea, este un excelent conductor al caldurii dispersate de corp si este foarte igienic. Este vorba despre o fibra textila de origine vegetala cu filamente fine albe.

Materialul de suprafata si umplutura cu bumbac garanteaza: capacitate de ventilatie – filamentele speciale inserate in interior imbunatatesc confortul si capacitatea de aerisire; moliciune – la atingere este foarte moale si matasos si ofera o senza?ie de prospetime.

Fasa perimetrala este dotata cu 4 manere din material textil pentru a facilita pozi?ionarea saltelei. Orificiile de aerisire garanteaza un confort climatic optim.

Caracteristici tehnice Saltele Lineaflex Rosa:

Compozitie:

1. Material de suprafata din bumbac in amestec cu matlasatura ornamentala.
2. Umplutura cardata ecologica.
3. Strat Ergoflex, nedeformabil, h:2cm, d:30Kg/mc, nu contine CFC.
4. Filtru izolator de rezistenta mare, termofixat.
5. Arcuri biconice Bonnel din otel temperat Φ2.2cm.
6. Suprafata perimetrala captusita.
7. Box perimetral din poliuretan “antilasare”, nu contine CFC.
8. Orificii pentru schimbul aerului din interior si manere ornamentale tip cordon.


Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?