FAKRO FERESTRE DE MANSARDA Electro CU MODUL Z-Wave

FAKRO FERESTRE DE MANSARDA Electro CU MODUL Z-Wave

Link magazin: Fakro

Pret: 0.00 RON /buc

- Ferestre cu articulare mediana, dotate din fabricatie cu transformator, senzor de ploaie si telecomanda pentru a permite

operarea de la distanta. Au un sistem electric complet ce permite conectarea simpla si rapida la reteaua de 230 V.

- Operare usoara prin telecomanda. La rotirea manerului cu 90°, cerceveaua este deconectata de la dispozitivul de comanda.

- Senzorul de ploaie inchide automat cerceveaua in timpul ploii.

- Clapeta de aerare V40P cu reglare automata.

- Disponibile in varianta de baza cu geam termoizolator U3. Pot fi fabricate la comanda si cu variante superioare de geam (U5, L3, P2).

- Rezistenta sporita la efractie - sistemul topSafe.

- Accesoriile din versiunea electrica sunt echipate cu modulul Z-Wave. Pe tocul ferestrei exista contactori pentru instalarea simpla si rapida a rulourilor electrice interioare si exterioare.

- Unghiul de instalare: intre 15° si 90°.

- Disponibile in doua variante: FTP-V Z-Wave cu tamplarie din lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid si lacuit in doua straturi cu lac acrilic ecologic sau FTU-V Z-Wave cu tamplarie lemn de pin de cea mai buna calitate, stratificat si impregnat cu fungicid in vid si lacuit in trei straturi cu lac poliuretanic de culoare alba ce ii confera o rezistenta ridicata la umezeala. FTU-V Z-Wave sunt destinate in mod special incaperilor cu nivel ridicat de umiditate (bucatarii, bai).

 

 

 

 

 

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?