Fantana Poarta 7 chakre

Fantana Poarta 7 chakre

Link magazin: Shop4interior

Pret: 279.00 RON /buc

Potrivit medicinei traditionale indiene, chakrele sunt "centre de forta" sau vartejuri de energie distribuite de-a lungul coloanei vertebrale, care actioneza ca punti intre energia universala de cea umana.
Fiecare chakra are rolul ei, realizand armonia dintre trup si spirit, dintre gandire si traire. Functionarea corecta a chakrelor da omului energia necesara realizarii viselor, in timp ce neacordarea lor cu Universul da starea de boala sufleteasca sau trupeasca. Cele sapte trepte ale acestei fantani simbolizeaza portile pe care un om trebuie sa le deschida pentru a fi complet, in armonie cu Creatorul sau, cu el insusi si cu semenii lui: prima poarta este poarta lumii materiale, a doua poarta trecutului, a treia poarta sentimentelor instinctuale, cea de-a patra si a cincea a iubirii si comunicarii. Portile cel mai greu de deschis sunt cele ale intelegerii si armoniei.
Apa, prin curgerea ei in trepte, este deschiderea spre vibratia superioara care duce la acordarea chakrei corespunzatoare cu energia universala. Poarta cunoasterii - 7 chakre este gandita si realizata pentru a fi cheia personala prin care dumneavoastra sa aveti o sursa de echilibru, iubire si frumos, un izvor de sanatate. Caracteristici - unicat, realizata manual - bambus - pietre de rau - pompa submersibila

Dimensiuni: 32x15x63

Greutate: 3 kg

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?