This Is It

This Is It

Link magazin: Provideo

Pret: 0.00 RON /buc

Regia: Kenny Ortega

Distributie: Michael Jackson

Anul: 2009

Gen: documentar

Clasificare:ag

IMDB: tt1477715

Premii:
Site:  http://www.sonypictures.com/movies/michaeljacksonthisisit

Durata: 107

Sinopsis:

Asta-i tot / This Is It este o prezentare inedita din culisele perioadei in care Michael Jackson a creat conceptul si a facut repetitii pentru concertele sale de pe Arena O2 din Londra, la care se vanduser? deja toate biletele. O adevarata cronica a intervalului aprilie - iunie 2009, acest film a fost realizat cu sustinerea deplina a celor care detin toate drepturile, folosind peste o suta de ore filmate in culise, care il prezinta pe Jackson repetand mai multe melodii pentru concerte.

Michael Jackson – Asta-i / This is It tot surprinde in detalii vii, neprelucrate, cantaretul, dansatorul, regizorul, arhitectul, geniul creator si artistul exceptional, in plin elan creator, punandu-si la punct ultimele spectacole de la Londra.

 

Elemente speciale DVD:

 

- Filmulete: Repetitiile ramase neterminate; Aventura incepe: pregatirea revenirii; Mai presus de spectacol; Cel cu manusa; Amintirile lui Michael; Auditii: In cautarea celor mai buni dansatori din lume

- Trailere

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?