THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

Link magazin: Provideo

Pret: 0.00 RON /buc

http://www.provideo.ro/Catalogs/DVD/Film/Saga-Amurg-Luna-Noua/5213p.aspx

Titlul original: THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON

Gen: Fantastic, Romantic

Regia: Chris Weitz

Scenariul: Melissa Rosenberg

Dupa un roman de: Stephenie Meyer

Cast: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Nikki Reed, Vanessa Anne Hudgens, Dakota Fanning, Elizabeth Reaser, Ashley Greene, Jackson Rathbone, Billy Burke

Producator: Wyck Godfrey si Mark Morgan

Casa producatoare: Summit Entertainment

Durata: TBA

Lansare Romania: 20 noiembrie 2009

 

 

Sinopsis

In Saga Amurg: Luna Noua, cel de-al doilea film al celebrei serii Amurg, idila dintre vampir si o muritoare prinde un nou contur atunci cand Bella Swan (Kristen Stewart) se adanceste in secretele lumii supranaturale - din care isi doreste atat de mult sa faca parte - numai pentru a se regasi intr-un pericol cu mult mai mare decat inainte.

Dupa petrecerea de majorat a Bellei, Edward Cullen (Robert Pattinson) si familia sa parasesc orasul Forks, in dorinta de a o proteja pe Bella de pericolele iminente ale lumii vampirilor.  Deprimata si insingurata, ea parcurge cu greu ultimul an de liceu si descopera ca, de fiecare data cand isi risca viata, imaginea lui Edward ii apare in minte. Dorinta arzatoare de a fi impreuna cu el o face sa se expuna unor pericole din ce in ce mai mari. Cu ajutorul prietenului sau din copilarie, Jacob (Taylor Lauthner), Bella restaureaza o motocicleta veche pe care o va folosi in noile calatorii, iar inima ei inghetata pare sa se deschida relatiei cu Jacob - membru al misteriosului clan Quileute – care are propriile secrete periculoase.

Dincolo de granitele timpului si ale lumii pe care o cunoastem, Bella si Edward sunt capabili sa isi sacrifice viata pentru a-si salva povestea de iubire. Un rol decisiv il vor avea fiintele supreme din clanul Volturi, cei care impart legea printre vampiri, conducatorii nemilosi care nu se dau in laturi de la nimic pentru a mentine secreta existenta vampirilor.

Suspansul si pasiunea care au transformat Amurg intr-un adevarat fenomen, se continua cu multe personaje noi, mult mai multa actiune, secrete stravechi si mistere adanci, in Saga Amurg: Luna Noua, ce va avea asteptata premiera in Romania pe 20 noiembrie 2009. Filmul este oferit de MediaPro Distribution. 

 

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?