Pe aripile vantului

Pe aripile vantului

Link magazin: Provideo

Pret: 0.00 RON /buc

Regie: Victor Fleming

Actori: Clark Gable, Leslie Howard, Vivien Leigh

Gen: Clasic, Drama, Razboi, Romantic

Anul: 1939

AG - Audienta Generala

Subtitrare: romana, engleza, olandeza, franceza, spaniola, sarba, bulgara

Sinopsis:

Filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografica a Hollywood-ului”, asa cum a fost supranumit de catre criticii de specialitate, “Pe aripile vintului/ Gone with the Wind” este ecranizarea romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Cistigator a 9 Premii Oscar printre care si cele pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita intr-un rol principal si cel mai bun regizor, "Pe aripile vantului / Gone with the Wind" a marcat generatii intregi de consumatori de film de lung-metraj de buna calitate.
Filmul clasic relateaza povestea iubirii dintre Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) si Rhett Butler (Clark Gamble) in timpul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Razboiului Civil. Este surprinsa viata unei femei egoiste care nu vrea sa-si recunoasca sentimentele fata de barbatul pe care-l iubeste. Acest orgoliu se intoarce in final impotriva ei si il pierde pe cel pe care l-a iubit intotdeauna.

 

Detalii DVD

Format: 4:3

Sunet: Dolby Digital 5.1

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?