Cavalerul Negru

Cavalerul Negru

Link magazin: Provideo

Pret: 0.00 RON /buc

Titlu original: The Dark Knight

Regia: Christopher Nolan
Distributie: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart, Michael Caine, Morgan Freeman, Eric Roberts

Anul: 2008

Gen: actiune, aventura, mister, drama

Clasificare: 15

Premii: 2008 – doua premii Golden Trailer pentru cel mai bun film de actiune si pentru cel mai bun poster.
Site:  tt0468569  http://thedarkknight.warnerbros.com/dvd

Durata:  152

Sinopsis:

Cavalerul Negru, continuarea filmului Batman - Inceputuri, ii readuce impreuna pe regizorul Christopher Nolan si actorul Christian Bale, ce revine in rolul lui Batman/Bruce Wayne pentru a lupta impotriva criminalitatii. Cu ajutorul Locotenentului Jim Gordon si al Procurorului Harvey Dent, Batman e hotarat sa distruga odata pentru totdeauna cartelurile de crima organizata din Gotham. Alianta pare a fi eficienta. Dar in scurt timp misiunea lor este pusa in dificultate de un geniu criminal numit Joker, care aduce haosul in oras si il forteaza pe Batman sa treaca de limita dintre erou si raufacator. Heath Ledger il interpreteaza pe maleficul Joker, iar Aaron Eckhart pe Dent. Maggie Gyllenhaal se alatura echipei in rolul frumoasei Rachel Dawes. Se intorc din Batman – Inceputuri  si: Gary Oldman ca Gordon, Michael Caine ca Alfred si Morgan Freeman in rolul lui Lucius Fox.

 

Elemente speciale:

1.      Gotham demascat: Crearea unei scene din film – Regizorul Christopher Nolan si echipa de creatie dezvaluie detalii  incredibile din spatele camerei de filmat,  cum au fost realizate cascadoriile, cum au fost filmate secventele IMAX, noul costum al lui Batman, Bat-pod-ul si multe altele!

2.      Secventele IMAX din Cavalerul Negru:  6 scene filmate in cel mai perfomant format de inalta definitie, asa cum au fost prezentate in cinematografele IMAX [1.43:1]:  Prologul, Hong Kong, Cursa cu masina blindata, Accidentul cu Lamborghini, Atacul asupra cladirii Prewitt, Cavalerul Negru - scena finala

3.      Stirile Gotham: 6 episoade ce prezinta programul de stiri al televiziunii din Gotham City

4.      Galerii foto: Cartile de joc ale lui Joker, Schite de productie, Postere,Imagini din film

5.      Trailere si spoturi TV

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?