Aminteste-ti de mine

Aminteste-ti de mine

Link magazin: Provideo

Pret: 0.00 RON /buc

Titlu original: Remember Me

Regia: Allen Coulter

Distributie: Robert Pattinson, Pierce Brosnan, Emilie de Ravin, Chris Cooper, Lena Olin, Tate Ellington

Anul: 2010

Gen: romantic

Clasificare:

IMDB: tt1403981

 

Durata:113

Sinopsis:

O superba poveste de dragoste ia nastere in momentul in care Tyler (Robert Pattinson) o intalneste in cel mai neasteptat mod pe Ally (Emilie de Ravin), cea care avea  sa-i schimbe viata pentru totdeauna.

Un tanar rebel in New York-ul zilelor noastre, Tyler este vizibil afectat de relatia tensionata pe care o are cu tatal sau (Pierce Brosnan), pe fondul disparitiei tragice si premature a mamei sale.

In momentul in care o intalneste pe Ally, vechiul Tyler incepe sa dispara treptat, transformandu-se incetul cu incetul, simtindu-se deopotriva vindecat si inspirat de simpla ei prezenta. Iubirea lor ii deschide ochii,  iar acum Tyler incepe pentru prima data sa constientizeze sensul vietii, sa simta fericirea adevarata. Insa, tocmai circumstantele in care s-au cunoscut incep acum sa le ameninte relatia.

Aminteste-ti de mine este un film memorabil despre puterea dragostei si importanta aprecierii vietii prin pasiune si respect pentru fiecare moment. Din 12 martie, in cinematografe!

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?