Bodygroom Pro TT2030

Bodygroom Pro TT2030

Link magazin: Philips

Pret: 187.00 RON /buc

Este primul si singurul sistem de ingrijire corporala all-in-one cu doua capete: un cap de barbierit revolutionar, pivotant si un cap de tuns cu caracteristici de taiere imbunatatite.

Avand un design modern si ergonomic si functionalitati inovatoare, Bodygroom Pro reduce iritatia pielii si le ofera barbatilor cea mai confortabila experienta de tuns si barbierit.  Fabricat din materiale hipo-alergenice, capul de barbierit pivotant urmeaza conturul fetei, pentru un barbierit precis si fin, iar capul de tuns Premium ofera 5 setari de lungime, pentru tunderea eficienta a tuturor firelor de par, din toate zonele corpului.  Accesoriile si pieptenii cu dinti rotunjiti impiedica zgarierea pielii, iar suprafata de alunecare imbunatatita ofera protectie sporita.

Bodygroom Pro este conceput pentru utilizare in mediu umed sau uscat, pentru a indeparta parul din toate zonele corpului. 

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?