Tigla GERARD Heritage

Tigla GERARD Heritage

Link magazin: Final Distribution

Pret: 6.52 EUR /buc

Pret promotional: 6.52 EUR/modul fara TVA

GERARD aniverseaza 20 de ani de prezenta in Europa, 10 ani pe piata din Romania prin intermediul Final Distribution oferind un discount de 20% la toate profilele din portofoliu.

PROFILUL HERITAGE

Culori aflate in promotie: Chestnut, Redwood, Charcoal, Spanish red.
Perioada promotiei: 13 mai - 30 iunie 2014

Combinatia dintre tehnologia moderna si valorile mostenite de la o generatie la alta, au dus la crearea unei tigle cu aspect traditional, deosebit de durabile. Tigla profilata dupa modelul traditional, ideala pentru orice tip de acoperis, disponibila cu finisaj texturat, pe culori clasice si contemporane, cu aplicabilitate la panta de minimum 12 grade. Avantajele suprapunerii tiglei Gerard Heritage si fixarea lor pe orizontala face ca alegerea arhitectilor sa fie extrem de simpla atunci cand sunt luate in considerare locatii expuse. 

Caracteristici tehnice modul Gerard Heritage:
- dimensiune modul 1257 x 370 mm
- acoperire/mp = 2.15 module/mp
- greutate modul Gerard = 3,2 kg
- greutate / mp = 6,9 kg
-gama de culori: Charcoal (negru), Redwood (rosu teracota), Spanish Red (rosu), Chestnut (maro Teak), Cedar (maro Coffee), Rosso (rosu), Slate (gri), Sage (verde), Sapphire (albastru), Forest Green (verde).

Pret promotional: 6.52 EUR/modul fara TVA

Detalii pe: www.finaldistribution.ro

Dimensiuni: 1257 x 370 mm

Culori: Charcoal (negru), Redwood (rosu teracota), Spanish Red (rosu), Chestnut (maro Teak), Cedar (maro Coffee), Rosso (rosu), Slate (gri), Sage (verde), Sapphire (albastru), Forest Green (verde).

Greutate: 6,9 kg

Shopping. Alege ceea ce se potriveste personalitatii casei tale.

Newsletter

cuptorul cu microunde a fost inventat de un om de stiinta, care, trecand prin dreptul unui tub radar de masurare a vitezei, a observat ca, ciocolata din buzunarul sau s-a topit?