3 proiecte de case montane

25 mai 2016 , 3591 afisari

Casele construite în zone de munte şi înconjurate de pădure sunt ideale pentru relaxare şi încărcarea bateriilor. În astfel de case, eliberarea de stres poate fi garantată.

Citește si: O casa mare in regim P+M, dar practica si „de bun simt”

Astăzi, ne-am propus să vă prezentăm trei proiecte de case montane din lemn, cu detalii din piatră naturală. Dacă intenţionaţi să vă construiţi o reşedintă permanentă sau visaţi la o casă de vacanţă, aceste 3 proiecte vă pot ajuta să descoperiţi modelul care vi se potriveşte.

1. Cabană din lemn alpină

Fiind înconjurată de o pădure de pini, această cabană oferă o privelişte captivantă.  Farmecul construcţiei este dat atât de arhitectura exterioară, cât şi de materialele naturale din care e realizată. Interiorul se compune din următoarele funcţiuni: o cameră de zi luminoasă şi spaţioasă cu şemineu, bucătărie completă, zonă de luat masa, dormitor cu pat queen, baie cu cadă şi cabină de duş.

Citește si: Vila mare din lemn cu interior modern si accente rustice

Citește si: Proiect de casă cu mansardă: suprafața utilă 174.29 mp

2. Cabană de familie

Această cabană a fost gândită pentru o familie cu copii. Interiorul prezintă următoarele caracteristici: dormitor cu pat dublu la parter, dormitor cu pat queen la mansardă şi încă două paturi pentru juniori, living cu şemineu pe lemne şi bucătărie modernă.

Citește si: Proiect de casă la parter: suprafața utilă 136.63 mp

Citește si: Greseli frecvente in amplasarea baii in apartament

3. Cabană de familie cu mansardă locuibilă

Citește si: Proiect de casă la parter: suprafața utilă 108.1 mp

Sursa foto: www.goodshomedesign.com

 

Citește si: Proiect de casă: stil arhitectural modern şi „curat”
Loading...

Comentarii

Newsletter