O casa mai mica, o familie la fel de fericita

18 martie 2016 , 1756 afisari

Mirajul caselor mari i-a cuprins pe multi dintre romani inainte de criza economica, chiar daca astfel de locuinte nu reprezentau neaparat o necesitate pentru ei sau familia lor. Dimpotriva, s-a dovedit ulterior ca aceste constructii necesitau bugete mari de finalizare, erau mai greu de ingrijit, iar cheltuielile de intretinere erau, de asemenea, mari.

Citește si: Proiect de casă mică: suprafața utilă 110.86 mp

In aceste conditii, orientarea catre locuinte mai mici a devenit o solutie viabila si deloc dezavantajoasa. O casa mica, dar construita si compartimentata inteligent si care indeplineste toate cerintele de functionalitate poate oferi confortul necesar pentru o familie cu copii.

De exemplu, o casa cu 3 dormitoare poate fi solutia potrivita pentru o familie cu 2 copii. Planul de casa cu terasa PHP-2015022 reprezinta un model demn de luat in considerare. Zona de zi este formata din living, dining si bucatarie, compartimentate in regim open-space. Primul dormitor poate fi amenajat ca dormitor matrimonial (cu baie aferenta), iar celelalte dormitoare pozitionate vizavi de acesta impart o baie comuna.

Terasa reprezinta zona de intrare si acomodare si un spatiu de relaxare/socializare. La exterior, finisajul din piatra in dreptul dormitorului matrimonial reprezinta un element de accent elegant si atragator.

Suprafata totala: 150 de mp

Suprafata construita: 93 de mp

Dormitoare: 3

Bai: 2

Pentru mai multe detalii accesati www.pinoyhouseplans.com

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter