Proiect de casă rustică: P+1E

01 noiembrie 2016 , 1865 afisari

O casă superbă cu 4 camere, care îmbină armonios stilurile Brâncovenesc și Neoromânesc.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Este un proiect de casă cu volumetrie destul de simplă, dar care datorită elementelor decorative capătă aspect cu totul deosebit. De asemenea, au importanţă în aspectul general forma, numărul şi poziţia ferestrelor, dar şi terasele exterioare.

Confortul oferit de această casă este destul de ridicat datorită numărului de camere, funcţiunilor existente şi a dimensiunilor, cu toate că pare relativ mică.

Structura parterului şi a etajului sunt realizate pe cadre de beton armat şi zidărie eficientă termic. Şarpanta este realizată din lemn uscat şi tratat. Învelitoarea casei poate fi din ţiglă ceramică sau ţiglă metalică cu acoperire de piatră. Accesul în casă şi terasa sunt placate cu piatră naturală. Pardoselile interioare sunt placate cu parchet în zonele uscate şi cu gresie/piatră antiderapantă în zonele umede.

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

La parter se află un pridvor, un hol, o scară, o cameră de zi și dinning, o bucătărie, o cămară, un dormitor cu baie, un grup sanitar, o cameră tehnică și o terasă.

La etaj găsim un hol, un dormitor matrimonial cu baie, două dormitoare, o baie comună.

Intrarea în casă este marcată de pridvor. Holul care urmează ne conduce către toate încăperile de la parter şi către scară. În latura din dreapta a casei este organizată zona de zi cu living, dinning şi bucătărie, urmate de o terasă. Bucătăria dispune de cămară , în conexiune direct cu o camera tehnică. Tot la parter avem un dormitor/camera de oaspeţi/birou cu o baie dedicată. La etaj avem un hol general din care avem acces către dormitoare şi baie.

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

SUPRAFAŢĂ CONSTRUITĂ: 160.5 mp

SUPRAFAŢĂ DESFAŞURATĂ: 244.7 mp

SUPRAFAŢĂ UTILĂ: 155.1 mp

Citește si: Finisaje și mobilier de calitate într-o vilă din Mogoșoaia

ÎNALŢIME STREAŞINĂ: 3,0 m

ÎNALŢIME COAMĂ: 7,90 m

PANTE ACOPERIŞ: 25˚

Citește si: Apartament mic, cald si luminos

SE ÎNSCRIE ÎN: 20.5×10.3 m

NIVELURI: P+1E

Sursa foto: www.case-frumoase.ro

Citește si: Culori neutre si accente fresh intr-un decor modern
Loading...

Comentarii