Proiect de casa mica: P, 148 de mp

10 martie 2016 , 3105 afisari

Pentru o familie cu buget mic sau mediu, acest plan de casa poate fi cea mai buna solutie. Locuinta se compune doar din parter, insa are o serie de caracteristici care ii ofera distinctie si personalitate: pereti exteriori in doua culori, pridvor arcuit, tigla cu fante de evacuare, accente de caramida, ferestre cu rame din aluminiu.

Citește si: Casa la Bistrita, compacta la exterior si spatioasa la interior

Pridvorul masoara 4,5 x 2,7 mp si reprezinta un loc excelent de relaxare, dar in care se pot acomoda si musafirii. Finisajele pot fi din placi ceramice sau dale de granit (o varianta mai scumpa) - pentru podea, tuburi metalice vopsite in negru - pentru balustrade si placaj marin vopsit, cu cornise - pentru tavan (la alegerea clientului).

Interiorul este compartimentat strategic: o camera de zi deschisa, un dining ce poate fi accesat din living si o bucatarie pe latura dreapta. Dormitorul matrimonial are o suprafata de 14 mp si beneficiaza de dressing si baie proprie. Cele doua dormitoare de pe latura opusa au propriile dulapuri incorporate si impart o baie comuna.

Suprafata teren: 340 de mp

Citește si: Stil elegant, cu iz clasic, într-o casă de familie

Suprafata utila: 148 de mp

Dormitoare: 3

Bai: 2

Citește si: La 11 km de Brașov: casă amenajată în stil clasic-rustic

Sursa foto: www.pinoyhouseplans.com

Loading...

Comentarii

Newsletter