Proiect de casă ieftină: P, 80 de mp

31 august 2016 , 2056 afisari

Pentru cuplurile fără copii sau cu un copil, casele mici reprezintă soluţia optimă. Dacă interiorul casei este foarte bine valorificat şi compartimentat, acesta va asigura tot confortul necesar.

Citește si: Proiect de casă ieftină: P+M, 138 de mp

Avem ca exemplu acest proiect de casă mică şi ieftină, pretabilă pentru o familie cu un copil. Compartimentarea inteligentă a spaţiului permite amenajarea a două dormitoare care împart o baie. Aceste funcţiuni compun zona de noapte. Pe latura opusă acesteia se află zona de zi care conţine livingul, diningul şi bucătăria.

Acest proiect poate fi modificat în funcţie de dorinţele şi cerinţele clienţilor. De exemplu, casa poate fi mărită sau micşorată, se pot adăuga camere şi un beci. Proiectarea este economică, toate cantităţile de materiale sunt calculate astfel încât clienţii să beneficieze de un cost optim de punere în execuţie.

Nu este neglijată nici latura estetică, asigurându-se o arhitectură funcţională şi plăcută, fără stâlpi în mijlocul livingului sau grinzi care să strice complet aspectul interior al casei.

Citește si: Proiect de casă mică de familie

Specificaţii tehnice:

Suprafaţă utilă: 80 de mp

Suprafaţă construită: 100 de mp

Citește si: Casă de vacanţă pe un lot mic: P, 35 de mp

Înălţime: 6,58 de m

Proiect preluat de pe www.eproiectedecase.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter