Căsuţă cochetă cu buget mic: P, 37 de mp

25 mai 2016 , 2174 afisari

Un teren mic şi un buget mic dezarmează orice persoană care doreşte să-şi construiască o casă. Lucrurile par să se complice şi mai mult atunci când terenul este îngust şi limitează posibilităţile constructive.

Citește si: Proiect de casă ieftină: P+M, 138 de mp

Din fericire, există soluţii foarte avantajoase pentru astfel de situaţii, iar acest model de casă pe teren îngust reprezintă doar un exemplu. Proiectul a fost realizat de The Homestead Partners, care a vrut să demonstreze că un teren îngust şi un buget mic nu reprezintă un impediment în construirea unei locuinţe funcţionale.

Acest concept de casă a fost gândit ca locuinţă pentru un cuplu fără copii sau ca reşedinţă de vacanţă, mai ales dacă locaţia este ofertantă în acest sens (o zonă aproape de pădure sau care oferă privelişti frumoase).

Casa este segmentată pe două arii. Zona de zi este de tip open-space şi se compune din living, dining şi bucătărie, cu deschidere către terasă. Zona de noapte conţine un dormitor (cu pat queen), o baie complet utilată şi spaţii de depozitare.

Citește si: Proiect de casă ieftină: P, 80 de mp

Un element distinct al acestei locuinţe este suprafaţa generoasă alocată celor două terase, dintre care una este acoperită. În lunile de vară, terasele pot fi transformate în veritabile spaţii de relaxare şi socializare.

Detalii tehnice:

Suprafaţă: 37,06 mp

Citește si: Proiect de casă simplă: P, 74 de mp

Dormitoare: 1

Băi: 1

Etaje: Parter

Citește si: Proiect de casă de vacanţă în stil country: P, 92 de mp

Garaje: 0

Pentru mai multe informaţii accesează www.houseplans.com

Loading...

Comentarii

Newsletter