Casa cu un singur nivel

16 august 2010 , 4254 afisari

Acuratetea formelor, volumele pure, compozitia si simplitatea rafinata pot fi considerate premisele esentiale de conceptie.

Aceasta locuinta, vila unifamiliala are la parter functiuni clare, impartite in zona de zi si zona de noapte.

Livingul deschis, fluent, cu zona de conversatie – lectura si suprafata acestuia permit compartimentarea unui birou, a unui salon de cocktail, posibil un bar sustine” arhitectul Gabriel Georgescu.

Zona de noapte, separata printr-un hol, de zona de zi este un spatiu flexibil a carei destinatie poate fi schimbata dupa dorinta proprietarului. Proiectul propune trei dormitoare, cel mai mare dintre ele, respectiv cel matriomonial are o suprafata de aproape 18 mp. Celelalte doua dormitoare au fiecare o suprafata de circa 10 mp. In functie de necesitatile benficiarului, unul dintre acestea poate fi transformat in birou.

Pornind de la premisa creerii unei arhitecturi fara a implica rezolvari cu costuri deosebite, constructia a fost conceputa astfel incat eventualele interventii legate de gabarite si amplasare sa pastreze conceptul de bazaexplica arhitectul Gabriel Georgescu.

Locuinta are o suprafata de aproximativ 145 mp, iar pretul pe care trebuie sa il plateasca proprietarul pentru aceasta casa este de 64.000 Euro.

Material realizat cu ajutorul arhitectului Gabriel Georgescu

Alte proiecte realizate de arh. Gabriel Georgescu.

Loading...

Comentarii

Newsletter