Restaurant Maxim- pentru experiente culinare de neuitat

22 noiembrie 2011 , 575 afisari

Si pentru ca noi suntem adeptii a tot ceea ce este mai frumos din perioada interbelica, si nu numai, am fost foarte bucurosi cand am descoperit ca exista un loc care evoca toate aceste sentimente, un spatiu in care poti sa te bucuri de momente unice si de servicii impresionante. Despre restaurantul Maxim este vorba. Nu demult deschis pe strada General Berthelot, Nr. 44, in centrul capitalei, Restaurant Maxim s-a nascut intr-o casa boiereasca, din dorinta celor doi proprietari, Marinela Caramida si Nicoleta Stroe, de a oferi o alternativa celor care cauta calitate, arome unice, prospetime si servire ireprosabila.

Primul lucru care ne-a atras atentia a fost designul. Stilul de amenajare ales indeplineste dorintele oricarui vizitator sau critic de arta, oricarei generatii, fie ca vorbim de intalniri de afaceri, cina cu prietenii sau familia, diverse intruniri si seminarii, sau de cocktail-uri desavarsite cu colegii de la birou. In plus, interiorul este completat perfect in fiecare seara de acorduri de muzica live, pian si saxofon, o muzica care defineste atmosfera din restaurant, calda, calma si relaxanta. In armonie cu arhitectura specifica zonei, si cu o capacitate de peste 100 de persoane, Maxim este cel mai nou si elegant restaurant cu specific international din capitala.

Ceea ce scoate insa spatiul si serviciile din zona banalului este oferta culinara, coordonata de Maria Ungureanu, un priceput maestru bucatar, cu o vasta experienta in bucataria internationala. Specificul bucatariei Restaurant Maxim surprinde prin diversitate, prin tehnicile de preparare si prin ingredientele folosite, 100% naturale.

Restaurantul Maxim, isi surprinde clientii prin eleganta, rafinament si prin aromele mediteraneene cu influente Nouvelle Cuisine, iar specificul international permite un gustos colaj de feluri adunate din bucatariile lumii, toate create pentru tine.

Loading...

Comentarii

Newsletter