Joie de Vivre, noul salon preferat al ceaiului

12 aprilie 2012 , 1136 afisari

Daca esti in cautarea locului perfect, daca iti doresti o oaza de liniste si relaxare, un spatiu in care sa te simti ca acasa, o gradina fabuloasa si un interior decorat ca in reviste, Joie de Vivre, Salon du The este raspunsul dorintelor tale. Joie de Vivre este un salon de ceai & mini-cuisine, care s-a nascut din dragoste pentru ceai si din pasiunea pentru o viata traita frumos.

Situat pe strada Nicolae Paulescu, nr. 61, in zona Cotroceni, intr-o casa chic si primitoare, la Joie de Vivre gasesti un loc in care te poti ascunde de zgomotul si agitatia Bucurestiului, un spatiu in care te poti bucura de o mancare delicioasa si de un ceai excelent, fie impreuna cu cei dragi, stand la taclale sau jucand Monopoly, Dixit sau canasta, fie de unul singur, cu o carte buna in mana.

Cele doua prezente feminine care coordoneaza activitatea Joie de Vivre, Diana Dumitrel si Cristina Hociung, isi propun sa gadile simturile celor care vin la Joie de Vivre cu ceaiuri aduse de peste mari si tari, cu specialitati culinare inspirate din bucatariile lumii si sa le stimuleze intelectul si simtul estetic cu manifestarile artistice pe care le gazduiesc.

Ce trebuie sa stii este ca spatiul dispune si de o terasa amenajata in cel mai dulce stil provencal si ca oricand intre orele 12:00 si 00:00 poti veni si alege dintr-o arie foarte larga de jocuri si carti pe care le poti folosi fie ca vii singur, fie ca vii cu prietenii tai.

Joie de Vivre, Salon du The, te asteapta in fiecare zi de la 12:00 – 00:00, pe strada Nicolae Paulescu, nr. 61, sa vii si sa te bucuri de meniul de bauturi: ceaiuri, infuzii de fructe, infuzii de plante, cafea, vin, coniac, bere, whisky, rom, cocktail-uri din ceai, fresh-uri, limonade si ceaiuri cu gheata, de lista de bunatati: sandwichuri, tapas, salate, supe, quiche, paste si deserturi si de o atmosfera unica in Bucuresti.

Loading...

Comentarii

Newsletter