Un Paste pe cinste la Pensiunea Alpina

31 martie 2015 , 3496 afisari

O mini vacanta de cateva zile este binevenita, mai ales daca o petreci intr-un cadru natural relaxant, alaturi de cei dragi. Celor aflati in cautarea unei destinatii pentru petrecerea sarbatorii Pastelui le propunem pensiunea Alpina.

Situata in statiunea turistica Paltinis din judetul Sibiu, pensiunea Alpina vine in intampinarea clinetilor cu ospitalitate si servicii ireprosabile orientate catre satisfacerea celor mai exigente cerinte. Aici puteti beneficia de o imbinare reusita intre ospitalitatea traditionala a zonei si dotarile moderne. In plus, pensiunea reuseste sa creeze o atmosfera calda si relaxanta pentru toti clientii sai.

Designul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste orice calator. Este, prin excelenta, un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor lor.

Cu ocazia Sarbatorilor de Pasti 2015, pensiunea Alpina va asteapta cu un pachet de 349 lei/persoana, ce include: demipensiune, masa festiva de Pasti, cazare 3 nopti. Mai multe informatii puteti afla accesand http://cautpensiuni.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter