Misterul bisericii in forma de pui

02 august 2015 , 1436 afisari

Aceasta constructie abandonata este cunoscuta de localnici cu numele de Geraja Ayam (Chicken Church sau Biserica Pui). In fiecare an, asa-zisa biserica atrage turisti curiosi si fotografi pe dealurile Magelang.

Conform constructorului care a ridicat-o, Daniel Alamsjah, cladirea nu este nici in forma de pui, nici biserica. Barbatul afirma ca muncea in Jakarta cand a primit un mesaj de la Dumnezeu in care ii cerea sa construiasca o “casa de rugaciune” in forma de porumbel.

“Oamenii au crezut, probabil, ca am construit o biserica din cauza religiei mele. Dar nu este o biserica. Am construit o casa pentru rugaciune, un loc in care oamenii care cred in Dumnezeu pot veni sa se roage” a afirmat acesta.

Citeste si: Casa in forma de vultur

In 1989, Alamsjah a fost in zona Magelang, regiunea in care locuieste familia sotiei sale, si a gasit locul perfect pentru visul lui. „M-am rugat acolo toata noaptea si am avut o revelatie care mi-a aratat ca trebuie sa construiesc acolo o casa de rugaciune.”

Un an mai tarziu, proprietarii terenurilor i-au vandut 3.000 de mp pe dealul Rhema, pe care i-a platit in 4 ani. Oameni cu diferite convingeri religioase (inclusiv budisti, musulmani sau crestini) puteau veni sa se roage. Cada de rugaciune si-a inchis usile in 2000 din cauza costurilor ridicate de intretinere.

Loading...

Comentarii

Newsletter