Instalatii de lumini Lucy

15 decembrie 2010 , 427 afisari

Stim ca déjà te-am cucerit si ca vrei sa afli mai multe, asa ca povestea lui Lucy incepe anul acesta, deoarece este noua instalatie care va conferi orasului o stralucire aparte pe perioada Sarbatorilor de iarna, pe celebra strada Bahnhofstrasse.

Sute de LED-uri cu cristale pot fi controlate individual si creeaza astfel nori de lumina si fascicole spectaculoase si foarte placute.

Pe 25 noiembrie orasul a prins viata odata cu aprinderea lui Lucy, iar in onoarea acestui lucru, magazinele au fost deschise pana la ora 22:00, pentru a ajuta vizitatorii sa intre in spiritul Craciunului, cu oferte speciale, delicatese culinare si reduceri de tot felul. Grupul italian Artemide este cel care a conceput acest proiect, si este totodata fondatorul unei filozofii revolutionare, Lumina Umana, prin care se doreste sa se ilumineze spatiile dar si activitatile oamenilor si necesitatile lor.

Scopul este deci simplu dar totodata complicat: transformarea luminii intr-un mod in care se imbunatateste calitatea vietii. Unul dintre avantajele pe care il are sistemul de iluminare Lucy, ca de altfel si produsele Artemide, este combinatia perfecta dintre performanta, tehnica de top, si in special un consum minim al resurselor mediului – consumul de energie al instalatiei echivaleaza cu cel al unei masini de spalat in cateva zile.

Comentarii

Newsletter