Vila Chesa, o optiune avantajoasa pentru sarbatoarea Pastelui

30 martie 2015 , 900 afisari

Sarbatoarea Pastelui ne ofera prilejul de a ne bucura nu doar de Invierea Domnului, ci si de cateva zile libere. Daca nu ati gasit inca locul ideal pentru aceasta mica vacanta, va propunem sa luati in calcul Vila Chesa din Corunca, judetul Mures.

Vila Chesa este situata la 3,5 km de centrul orasului Targu Mures, in comuna Corunca, si ofera oaspetilor sai linistea si intimitatea de care au nevoie pentru un sejur reconfortant.

Unitate noua de cazare cu o clasificare de 2 stele, Vila Chesa ofera conditii de cazare deosebite echivalente cu cele ale unei unitati de 3 stele.

Vila Chesa are o capacitate de cazare de 70 de locuri in 30 de camere. Spatiile de cazare sunt dotate cu tv, frigider, mobilier nou, grupuri sanitare proprii. Tarifele includ micul dejun.

Restaurant Chesa are o capacitate de 40 de locuri la care se adauga cele 12 locuri de pe terasa. Localul este disponibil pentru organizarea oricarui tip de eveniment festiv. Meniul cu specific ardelenesc si cadrul ambiental placut sunt garantia unei experiente culinare placute.

Oaspetii au la dispozitie terasa cu barbeque, pentru folosire self-service. Vila Chesa dispune de curte interioara cu 20 de locuri de parcare, supravegheata video.

Pentru preturi si informatii suplimentare accesati: http://www.cautpensiuni.ro

Comentarii

Newsletter