Pensiunea Sarmizegetusa, la un pas de obiectivele turistice din Hunedoara

02 aprilie 2015 , 1065 afisari

Daca doriti sa va oferiti o vacanta de relaxare, intr-o zona montana in care frumusetea naturii si istoria se impletesc cu maiestrie, alegeti Pensiunea Sarmizegetusa din Gradistea de Munte.

Asezata la poalele muntilor care adapostesc vechea capitala a regatului dac, pensiunea Sarmizegetusa din Gradistea Muncelului, judetul Hunedoara, este unitatea de cazare cea mai apropiata de acest loc istoric.

Pensiunea Sarmizegetusa pune la dispozitie 9 camere, respectiv 30 de locuri. Camerele sunt: 1 cu 6 locuri, 2 cu 4 locuri, 4 cu 3 locuri, 2 cu 2 locuri. Camerele au bai proprii.

Pensiunea ofera o serie de facilitati, cum ar fi: bucatarie completa (aragaz, frigider, cuptor cu microunde, fripteuza, filtru cafea, prajitor paine, vesela), barbeque - terasa, televizor, telefon, salon de masa - 32 persoane, parcare proprie!

Atractii turistice

Cetatile dacice din Muntii Orastiei

Sarmizegetusa Regia - capitala regatului dac

Cetatea dacica de la Costesti - Cetatuie

Cetatea dacica de la Costesti - Blidaru

Cetatea dacica de la Luncani - Piatra Rosie

Cetatea dacica de la Banita

Cetatea dacica de la Capalna

Alte obiective turistice in zona: Muzeul Etnografic din Orastie; Parcul National Retezat; Ulpia Traiana Sarmizegetusa; Cetatea medievala si Manastirea Colt, Suseni - Rau de Mori; Geoparcul Dinozaurilor - Tara Hategului; Castelul Santamaria Orlea, sec. al XIII-lea, amenajat ca hotel; Manastirea Prislop; Casa memoriala Aurel Vlaicu;  Muzeul Civilizatiei Dacice si Romane - Deva; Muzeul Mineritului din Petrosani; Parcul Dendrologic Simeria; Cetatea Deva; Castelul Huniazilor de la Hunedoara; Statiunea Geoagiu-Bai cu termele romane; Castrul Roman de la Cigmau; Biserica Densus; Biserica Strei; Pestera Cioclovina; Gorunul lui Horea de la Tebea.

Informatii despre preturi si pachete promotionale gasiti pe http://www.cautpensiuni.ro

Loading...

Comentarii

Newsletter