Mirosul de sare simtit de la inaltime

15 iunie 2010 , 612 afisari

Si cand mai vezi si genul acesta de imagini, ti se duce tot cheful de munca. Tot ce-ti trece prin minte este TREBUIE SA MERG ACOLO.

Acest hotel, Mistique Santorini, cladit pe culmea unei stanci, ofera turistilor, pe langa rasfatul regal, o priveliste de vis deasupra Marii Egee.

Nominalizat drept cel mai romantic hotel din lume, Mistique Santorini se impune printr-o arhitectura deosebita. Elementele de factura contemporana se impletesc armonios cu cele clasice. Chiar daca nu exista unghiuri drepte care sa aminteasca de cubism sau minimalism, interiorul se evidentiaza prin mobilierul unicat: mese si scaune in forma unor oua supradimensionate realizate din piatra veghiate de corpurilor de iluminat din lemn brut.

Terase private, jacuzzi, king size bad, mancare traditionala, apartamente intre 40 si 70 mp cu priveliste spre mare, este ceea ce ti se pregateste daca te-ai hoarat sa calatoresti spre aceste meleaguri.

Pentru romanticii incurabili, care-si doresc o nunta in secret, chiar aici deasupra marii, hotelul organizeaza si nunti. Mirii se prezinta doar cu garderoba de gala, restul (angajarea unei persoane care sa oficializeze ceremonia, cina romantica, fotograful profesionist si albumul de nunta, tortul miresei) vine sub forma unui pachet.

Si cum rasfatul se plateste, o noapte in mirificul hotel, in plin sezon, costa nici mai mult nici mai putin de 700 euro/noapte, in timp ce organizarea nuntii porneste de undeva de la 1900 euro. (date conform site-ului oficial)

Ce bine ca visatul cu ochii deschisi costa atat de putin!

Loading...

Comentarii

Newsletter