Hotel Missoni in Kuweit

30 august 2011 , 548 afisari

Orientul Mijlociu este in continuare o destinatie de vacanta preferata de multi, din cauza exotismului si fascinatiei pe care o exercita asupra oamenilor, asa incat, cum era de asteptat, in aceasta zona apar  din ce in ce mai multe hoteluri, care mai de care mai luxoase.

Hotelul Missoni din Kuweit este un astfel de exemplu, a doua proprietate care a fost deschisa de noul brand de hoteluri.  

Cu cele 169 de camere ce includ 63 de apartamente cu o vedere fabuloasa la Golful Persic, Choco Café,  bar la piscina, restaurantul Luna de la etajul 18, un spa denumit Six Senses ce se intinde pe 1.500 de metri patrati, Missoni pastreaza inspiratia din exigentele, caldura si culoarea familiei italiene.

Nuante bogate, puternice, se regasesc alaturi de accente aurii intr-un amestec opulent si totodata confortabil, indulcit de texturi lemnoase placute. In frunte cu Rosita Missoni, Creative Director-ul hotelului si CEO Kurt Ritter, acest resort de cinci stele inglobeaza toate valorile faimosului brand, de la estetica la functionalitate, de la forma la servicii impecabile, ridicandu-se cu succes la standardul de hotel de “lifestyle de lux”. Deja te gandesti la vacanta de anul viitor, nu-I asa?

Loading...

Comentarii

Newsletter