Cum sa scapi de parul nedorit din locuinta?

26 iulie 2011 , 1105 afisari

Mie, personal, mi se pare un lucru oribil sa sterg covorul si intr-o clipa mana sa-mi fie prinsa in sute de fire lungi, scurte, umede si cu scame printre ele.

Asadar, cum facem sa scapam de par?

Adunat fir cu fir... este o tehnica aproape imposibila, mai ales daca esti fericitul posesor al unui exemplar canin sau felin.

Nu-ti ramane decat sa te inarmezi cu o pereche de manusi de cauciuc, banda adeziva, cearsafuri vechi pe care nu le mai folosesti si bureti de spalat vase.

  1. Manusile din cauciuc, odata puse in maini si inmuiate in apa, vor deveni un adevarat aspirator de fire de par. Cu miscari circulare sterge suprafetele afectate.
  2. Cearsafurile din bumbac pe care nu le mai folosesti se vor arata foarte eficiente in stersul prafului de pe televizor, pereti comode si dulapuri. Acestea vor atrage firele de par de pe suprafetele lucioase.
  3. Banda adeziva sau rolele speciale, pe care le puteti achizitiona din marile magazine, sunt ideale pentru suprafete mici sau pentru curatat haine. Spun suprafete mici pentru ca din cauza lipiciului nu veti lua doar parul, ci si praful si scamele care vor incarca foarte repede banda, aceasta devenind inutila in scurt timp. Astfel, pe suprafete mari poate deveni o activitate migaloasa si istovitoare.
  4. Baia este una din incaperile care se curata cel mai greu, mai ales din cauza umiditatii. Prin urmare, este indicat sa aspirati inainte podeaua, colturile, zonele din jurul cazii si closetului si abia dupa aceea sa spalati gresia cu mopul. In felul acesta veti avea un rezultat mult mai satisfacator.
Loading...

Comentarii

Newsletter