Supa de pui cu taitei de casa

11 martie 2011 , 929 afisari

Mod de preparare: Puiul se taie bucati. Folosim la supa aripile, spatele si gatul.

Punem puiul la fiert si intre timp facem taiteii. 2 oua asezate in mijlocul gramajoarei de faina si putina sare pentru a obtine aluatul, pe care-l lasam sa se odihneasca. Dupa ce au expirat cele 10 minute intindem o foaie cat mai subtire pe care o rulam.

Taiem taiteii cat mai marunt. Cat stau la uscat, curatam morcovii si ceapa si le punem intregi in oala in care fierb maruntaiele de pui. Cand au fiert legumele, le scoatem, adaugam cuburile de delicat, dam focul la minim si punem taiteii in oala. In 30 min. putem spune ca e gata. Oprim focul si turnam un ou batut sa dregem supa.

Aceasta supa o papa si fetita noastra de 6 luni.

Reteta propusa de Doina.

Loading...

Comentarii