Supa-crema de cartofi cu migdale si curry

28 noiembrie 2010 , 743 afisari

Caleste direct in oala in care vei face supa 3 cepe tocate pestisor, 1 telina de marime medie taiata felii subtiri, 1 lingurita de boabe de coriandru, 1 baton de scortisoara, 2 cuisoare, 2 linguri de migdale rasnite nu foarte fin si 2 foi de dafin, in 3 linguri de unt, pe foc mic, sub capac, circa 15 minute.
Indeparteaza batonul de scortisoara, da focul mare si adauga 600 g de cartofi taiati cuburi, 1 lingurita de nucsoara, 1,5 litri de apa sau supa de legume, 1 lingurita de boia dulce si 1,5 linguri de curry.

Dupa 10 minute, micsoreaza flacara si lasa pe foc, sub capac, inca 20 de minute. Paseaza supa, adauga sare marina si piper proaspat rasnit, dupa gust.

Garniseste cu nucsoara, leustean si migdale.

Serveste cu crutoane sau paine de casa (din faina integrala sau cu cartofi, nucsoara si boia dulce).

VIOLETA’S VINTAGE KITCHEN

Adresa: str. Batistei, nr. 23 (colt cu J.L.Calderon), sector 2, Bucuresti,
tel.: 021-310.06.81, 0722-525.643, 0724-900.757, e-mail: [email protected],
web: www.violetas.ro

Loading...

Comentarii