Sote de dovlecei cu lămâie și mentă

03 august 2018 , 137 afisari

Cu siguranță vi s-a întâmplat și vouă să fiți nevoiți să gătiți cu puține „materialeˮ. De exemplu, nu ați avut timp să mergeți la piață. Cu toate acestea ați reușit să pregătiți un preparat senzațional datorită utilizării unui ingredient aparte. Din acest punct de vedere amenajarea interioară a unei locuințe seamănă cu domeniul culinar: asccesoriile – ingredientele fac diferența.

Așadar, dacă în cămară mai aveți doar un dovlecel, un zucchini, o ceapă, trei căței de usturoi, trei linguri de ulei de măsline, sare, piper, o jumătate de lămâie, dar și niște mentă, nu e nicio problemă. Puteți găti ceva delicios. Cu siguranță v-ați dat seama că ingredientul deosebit al acestui preparat este menta. Prin urmare, tot ce trebuie să faceți este să sotați legumele  veți începe cu ceapa și usturoiul, apoi veți adăuga și dovleceii, să condimentați compoziția, iar când totul va fi gata să adăugați zeamă de lămâie și mentă.

Poftă bună!

Sursă rețetă: Meniuri și rețete delicioase de post, Mihaela Enache, Editura Orizonturi, București, 2016

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter