Sos pesto homemade

08 noiembrie 2012 , 977 afisari

Ingrediente:

1 cana mare de frunze de busuioc

4 linguri de ulei de masline extravirgin

1 lingura si jumatate de seminte de pin

3 linguri de parmesan

Un catel si jumatate de usturoi

Sare si piper

Mod de preparare 

Sfaramati frunzele de busuioc intr-un mojar cu pistil. Adaugati uleiul de masline si amestecati foarte bine. Cand se omogenizeaza adaugati usturoiul si semintele de pin si amestecati in continuare pana cand obtineti un produs de consistent piureului.

Adaugati sare si piper si mai amestecati timp de doua trei minute. Acum puneti si parmezanul si amestecati.

Lasati-l sa se ‘odihneasca’ timp de 10 minute si il puteti consuma cu felul dumneavoastra de mancare preferat.

 Daca va ramane sos dupa masa si vreti sa il mai folositi. Turnati peste el un strat de ulei de masline si lasati-l la frigider.

Reteta oferita de www.pestorecipe.org

Loading...

Comentarii

Newsletter