Salata marocana cu dovlecei, ardei gras si struguri

23 august 2016 , 1008 afisari

Iti ia putin timp sa pregatesti aceasta salata care va da un gust proaspat unei mese grele care include si fripturi. Se potriveste langa carnea de miel, costite de porc sau peste.

Ingrediente:

Citește si: Rețetă de Paște: pulpă de miel cu legume

30 g seminte de pin prajite

400 g struguri boabe taiate in jumatati

1 ardei gras rosu tocat 

Citește si: Deserturi din vremea copilăriei

400 g dovleac (de placinta) tocat cubulete

400 g dovlecei tocati cubulete

1 lingura menta tocata

Citește si: Cornuri in doua culori

sare

Metoda de preparare:

Pregateste un dressing amestecand bine:

3 linguri suc de lamaie

Citește si: Pancakes cu banane

5 lingurite coaja de lamaie rasa

1 lingurita chimion macinat

1 lingurita paprika

Citește si: Sarmale in foi de varza murata

1 catel usturoi tocat marunt

1/2 lingurita sare

1/8 lingurita piper cayenne

Citește si: Gogosi – reteta dobrogeana

60 ml ulei masline

Pune toate ingredientele de salata intr-un bol si amesteca-le cu dressingul. Lasa salata la temperatura camerei 15 minute inainte de servire, astfel incat aromele sa se amestece. Mai adauga sare daca e nevoie.

Reteta preluata de pe http://foodstory.stirileprotv.ro/

Citește si: Sarmale in foi de varza acra
Loading...

Comentarii

Newsletter