Salată de boeuf cu piept de pui

31 decembrie 2016 , 1114 afisari

Ingrediente:

1 piept pui

Citește si: Rețetă de Paște: pulpă de miel cu legume

5 cartofi medii

2 morcovi

1 pastarnac

Citește si: Deserturi din vremea copilăriei

100 g mazare

200 g castraveti in otet

sare dupa gust

Citește si: Cornuri in doua culori

3 oua

ulei

Mod de preparare:

Umplutura:
Se curata legumele de coaja si se pun impreuna cu carnea la fiert cu un praf de sare. Ca sa vedem daca legumele sunt fierte, le testam cu furculita, apoi le scoatem si mai lasam carnea inca un pic sa fiarba. 
Se lasa sa se raceasca, se toaca marunt legumele, carnea si castravetii si se pun intr-un vas mare.

Maioneza:
Fierbem 2 oua, iar galbenusurile le amestecam cu galbenusul crud pana obtinem o compozitie omogena, fara cocoloase. Cu ajutorul unei linguri de lemn se misca in aceeasi directie si adaugam uleiul putin cate putin pana obtinem maioneza.
Dupa terminarea maionezei amestecam totul, apoi ornam dupa bunul plac si o dam la frigider.

Citește si: Salata de boeuf ornata cu ardei rosu si morcov

Reteta oferita de Janeta Ivan.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter