Inimioare aperitiv

11 februarie 2014 , 1497 afisari

Ingrediente:

• 250 gr margarina

• 1 lingurita ulei de masline

• 1 lingurita sare

• 1 lingurita otet

• 250 gr faina

• 30 gr mac

• 5 linguri sifon

• 50 gr cascaval

• 1 ou pentru uns

Timp de preparare: 60 minute

Dificultate: usor

Numar portii: 6

Mod de preparare:

Puneti faina intr-un castron, adaugati margarina bucatele si amestecati bine. Adaugati cascavalul ras, uleiul, otetul, sarea si sifonul. Framantati cu mana pana veti obtine un aluat uniform (15 minute).

Se pune la rece 30 de minute, apoi intindeti o foaie pe planseta si decupati inimioare cu ajutorul unei forme.

Le asezati intr-o tava pe hartie de copt. La final inimioarele se ung cu ou, se presara mac si se coc la foc potrivit.

sursa: bebelu.ro

Loading...

Comentarii