Chiftele din ciuperci - o rețetă potrivită pentru vară

29 iunie 2018 , 206 afisari

Este vară, este foarte cald și atunci când vine vorba  despre preparate culinare optăm pentru cele care se gătesc ușor. Este și cazul acestei rețete.

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

1 cană ciuperci fierte;

2 cartofi rași;

2 felii de pâine înmuiate;

condimente;

pătrunjel tocat mărunt.

Mod de preparare:

Ciupercile se dau prin mașina de tocat și se amestecă apoi cu toate ingredientele. Se formează chiftelele, mai mari sau mai mici, după preferințe, și se așază într-o tavă unsă cu puțin ulei. Se dau la cuptor. Se pot servi, de ce nu cu o salată de legume : roșii, castraveți etc.

Sursă: 300 rețete delicioase de post, Mihaela Enache, Editura Orizonturi, 2015, București

Sursă foto: www.pinterest.com

 

 

 

Loading...

Comentarii

Newsletter