Bruschete cu Ricotta, Gorgonzola si miere de albine

27 martie 2012 , 799 afisari

Ingrediente:

- 450 grame branza Ricotta
- 170 grame branza Gorgonzola, sfaramata
- ½ lingurita cimbru proaspat sau ¼ lingurita cimbru uscat, maruntit
- ¼ lingurita rozmarin proaspat sau 1/8 lingurita rozmarin uscat, maruntit
-  miere
- bruschete prajite sau coapte
- felii de mar
- nuci prajite

Mod de preparare:

- intr-un bol mare, cu ajutorul unui mixer „framantati” branzica Ricotta timp de doua minute.
- adaugati in compozitie Gorgonzola, ½ lingurita cimbru, ¼ lingurita rozmarin si amestecati bine.
- imediat dupa, adaugati si o lingura de miere; apoi, puneti compozitia intr-un bol si lasati-o sa se „linisteasca” timp de cateva ore.
- pentru servire, aplicati pe cate o bruscheta putina pasta de branzica peste care asezati 2 felii de mar, nuci si un „strop” de miere.

Loading...

Comentarii

Newsletter