Spaghete cu bacon

11 septembrie 2009 , 1352 afisari

Ingrediente:

-          500g spaghete
-          opt rosii bine coapte
-          o ceapa medie
-          50 g bacon
-          ulei de masline extravirgin
-          parmezan ras
-          sare si piper

 Ceapa taiata feliute se caleste in ulei de masline pana capata o culoare galben-aurie.

  1. Baconul taiat cubulete se adauga peste ceapa si se calesc impreuna.
  2. Se adauga rosiile curatate de coaja si maruntite sau poti folosi rosii la conserva.
  3. Intr-o oala mare, pune apa la fiert impreuna cu o lingura de sare grunjoasa. In momentul in care fierbe apa, adauga spaghetele si lasa-le la fiert, timpul indicat pe pachet.
  4. Adauga pastele fierte peste sosul din tigaie si amesteca bine pentru ca aroma sosului sa patrunda in spaghete.
  5. Inainte de servire, presarati peste spaghete parmezan ras si patrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Loading...

Comentarii

Newsletter