Salata de paste cu Farfalle

07 februarie 2013 , 762 afisari

Aveti nevoie de:

ulei de masline

sare

piper

parmezan

zeama de lamaie

300 g paste Farfalle

 + ce mai aveti prin frigider – in cazul meu:

rosii cherry

castraveti

porumb la conserva 

masline negre

muschiulet afumat de porc 

branza feta

Cum se prepara:

Pai, mai simplu de atat nici ca se poate.

Punem Farfallele la fiert in apa cu sare conform instructiunilor de pe cutie.

Taiem castravetii, maslinele  si rosiile in jumatati sau sferturi de felii. Muschiuletul il taiem in cuburi mici.

Intr-un castron mare punem 2-3 linguri de ulei de masline, sare, piper, zeama de la o jumatate de lamaie si o mana de parmezan. Amestecam rapid pentru a obtine dressingul de care avem nevoie.

Peste dressing adaugam rosiile, castravetii, porumbul, maslinele si muschiuletul afumat.

Scurgem pastele de apa si le punem si pe ele in bol.

Deasupra, presaram branza feta dupa bunul plac.

Si uite asa, am obtinut un fel de mancare rapid, satios si super gustos! Spor la savurat!

Sasha

saltnsasha.wordpress.com

Loading...

Comentarii

Newsletter