Briami - mancare de legume la cuptor

02 decembrie 2015 , 1226 afisari

Ingrediente:

1 kg carto­fi
1 kg dovle­cei
1/2 kg vin­ete
1/2 kg fas­ole verde
­4 cepe
4 ardei gr­asi verzi ­sau rosii
­1 kg rosii­ foarte co­apte
1 legatura­ de patrun­jel taiata­ marunt
2 catei de­ usturoi
1 ceasca d­e ulei de ­masline
sare si pi­per

Citeste si: Ardei copti umpluti cu vinete

Dificultate: simplu

Numar portii: 6

Mod de preparare:

Spalati foarte bine legumele, curatati cartofii, ceapa, fasolea verde si usturoiul. Intr-un lighean mare taiati cartofii cuburi, vinetele si dovleceii in felii groase. Ardeiul gras, ceapa si usturoiul rondele, felii rotunde. In continuare puneti fasolea verde, patrunjelul tocat si rosiile taiate date prin razatoare. Toate acestea puneti-le intr-un vas si adaugati uleiul sarea, piperul si o ceasca de apa. Coaceti mincarea la 180 g C 1 1/2 ora pana se inmoaie legumele si s-a evaporat toata apa,sosul...trebuie sa ramana putin uscata.

Material preluat de pe www.desprecopii.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter