Ardei umpluti meditareaneeni

10 iulie 2015 , 1203 afisari

Grasi si buclucasi, umpluti cu feta, cuscușs si rosii uscate. Simti miros de Mediterana?

Ingrediente:

muguri de pin: 35 g

ulei de masline: 15 ml

busuioc: 2 fire

ardei rosu: 3 buc

masline: 50 g

rosii uscate: 75 g

cuscus: 125 g

branza feta: 75 g

Citeste si: Frigarui de pui in stil hawaiian

Mod de preparare:

1. Pregateste ingredientele: Spala ardeii si taie-i in jumatati. Curata si toaca busuiocul. Taie rosiile uscate in bucati mai mici. Preincalzeste cuptorul la treapta superioara.

2. Pune jumatatile de ardei intr-o tava si lasa-i sa se inmoaie in cuptor timp de 10 minute.

3. Pune cuscusul intr-un bol sau o cratita si toarna peste el o cantitate dubla de apa clocotita, cu putina sare. Acopera vasul cu un capac si lasa cuscusul sa absoarba apa, timp de 10 minute.

4. Cand e gata cuscusul, separa-l bine cu o furculita. Amesteca-l apoi cu mugurii de pin, maslinele, branza feta sfaramata, rosiile uscate si busuiocul. Umple jumatatile de ardei gras cu acest amestec, stropeste-le cu ulei de masline si lasă-le la cuptor timp de inca 10 minute.

Ai un pranz ce te va teleporta direct pe malul Mediteranei.

Material preluat de pe http://delly.garbo.ro

 

Loading...

Comentarii