Ardei umpluți cu ciuperci și dovlecel – un preparat ușor

01 august 2018 , 252 afisari

Dacă ești în căutarea unei rețete pe bază de legume care să se prepare foarte ușor, atunci propunerea noastră s-ar putea să fie pe placul tău. Este vorba de un preparat sănătos cu un ingredient deosebit – ghimbirul.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

3 ardei grași;

1 dovlecel mic;

200 g de ciuperci;

3 – 4 feliuțe de ghimbir;

3 linguri de ulei de măsline;

pătrunjel;

sare și piper.

Așa cum am scris la începutul articolului, modul de preparare nu este complicat. Se călesc legumele – dovlecelul tăiat cubulețe, ceapa, ciupercile și ghimbirul, iar apoi tot amestecul rezultat se folosește pentru umplerea ardeilor care în prealabil au fost codimentați. Se așază ardeii într-o tavă, se toarnă puțin ulei de măsline deasupra și se dau la cuptor. După ce sunt gata se presară pătrunjel tocat deasupra lor și...gata. poftă bună!

Sursă rețetă: Meniuri și rețete de post, Mihaela Enache, Editura Orizonturi, București, 2016

Sursă foto: www.pinterest.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter