Tort cu physalis

16 decembrie 2009 , 543 afisari

Preparare:

Galbenusurile se separa de albusuri si se pun intr-un castron impreuna cu zaharul tos, uleiul si apa. Se mixeaza pina cind isi dubleaza volumul si se albesc, apoi se amesteca bine cu albusurile mixate separat, impreuna cu un praf de sare.Se adauga cacaua amestecata cu faina si o jumatate de pliculeţ cu praf de copt, se mixeaza, se toarna intr-o forma de tort unsa cu unt si tapetata cu faina. Se introduce in cuptor si se coace 45-50 de minute la foc potrivit, verificind din cind in cind cu o scobitoare ca sa nu se arda. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca complet, se taie in trei felii si se insiropeaza cu sucul de portocale. Frisca se separa in doua parţi si se amesteca bine cu cioco¬latele topite la bain-marie. Se ung blaturile cu creme, se decoreaza cu physalis si se introduc la rece.

 

Loading...

Comentarii

Newsletter