Spumă de brânză cu căpşuni şi cireşe

24 mai 2016 , 1072 afisari

Spuma de brânză cu căpşuni şi cireşe este un desert simplu şi rapid, potrivit pentru acest sezon deoarece avem la îndemână fructele necesare.

Citește si: Rețetă de Paște: pulpă de miel cu legume

Ingrediente:

125 de g zahăr pudră

250 de g brânză de vaci

Citește si: Deserturi din vremea copilăriei

200 de ml frişcă lichidă

100 de g mascarpone

200 de g căpşuni

Citește si: Cornuri in doua culori

200 de g cireşe

Mod de preparare:
1. Brânza de vaci se amestecă împreună cu zahărul. Frişca lichidă se bate până se întăreşte şi se adaugă câte o lingură de mascarpone până se termină.
Se adaugă brânza cu zahărul şi se mai amestecă puţin. Se umplu 6 pahare mici treisferturi cu spuma de brânză, apoi se pun căpşunile spălate, curăţate, uscate şi tăiate în două, deasupra spumei. Şi cu o căpşună întreagă în mijloc. Sau cireşe fără sâmburi, spălate şi uscate.
Se pudrează cu zahăr, dacă se doreşte.  

Reţetă preluată de pe www.culinar.ro

Citește si: Pancakes cu banane
Loading...

Comentarii

Newsletter