Desert pentru zile caniculare de iunie: inghetata de cirese

17 iunie 2016 , 973 afisari

Desert pentru zile caniculare de iunie: inghetata de cirese

Ingrediente:

300 de ml de frisca lichida
300 de g de cirese
100 de g de zahar
2 galbenusuri 

Mod de preparare:

Intr-un vas punem frisca lichida, zaharul si galbenusurile. Omogenizam si punem vasul la foc mic, amestecand continuu. Aducem compozitia pana la punctul de fierbere, fara a o lasa sa dea in clocot insa. Dam deoparte si lasam sa se raceasca.

Spalam ciresele si le scoatem samburii, apoi le punem in vasul blenderului. 

Mixam pana obtinem o pasta.

Adaugam compozitia de frisca si mixam pana devina ca o spuma.

Transferam compozitia astfel obtinuta intr-un bol si dam la congelator peste noapte.

Material preluat de pe www.caietulcuretete.com

 

Loading...

Comentarii

Newsletter