Balanta 8-14 decembrie

07 decembrie 2012 , 464 afisari

Nativii Balanta au parte de cea mai placuta perioada.  Finalul saptamanii va ofera cam tot ce va puteti visa, cu oportunitati de a pleca intr-o mica vacanta, poate pe la munte sau oriunde este asezata putina zapada. Pentru aceasta iesire la zapada, pregatiti toata familia, de la catel la purcel; cu mic, cu mare mergeti deci la plimbare unde va face placere sa fiti mereu inconjurati de oameni care va cer si va asculta sfaturile si povetele.

Cam asa va trece sambata si duminica inaintea unei zile de luni foarte agitata in care nu stiti ce va asteapta; in fiecare clipa trebuie sa stati la panda sa vanati raspunsuri la intrebari ce par retorice pentru dvs. Daca nu ar aparea din senin, pe nepusa masa, probleme la serviciu, care sa va faca sa fiti altfel decat sunteti dvs. in mod normal, totul ar merge bine si nu ati avea de ce sa va purtati cu mai mare atentie decat de obicei.   

Puteti sa va ocupati de tot ce va face placere, sa vorbiti cu masura despre lucruri frumoase si interesante, care sunt de multa vreme ascunse in sufletul dvs. din lipsa de timp sau pentru ca nimeni nu va asculta cu interes, dar faceti dvs. cumva incat toti vor sta hipnotizati pentru ca de povestit stiti,  nu va intrece nimeni la acest capitol. In alta ordine de idei, veti face o calatorie de afaceri in afara orasului care va scoate din cotidian. La aceasta incercare trebuie sa fiti putin atenti pentru ca veti intalni pe cineva care stie sa speculeze fiecare miscare, fiecare gest, si stiti si dvs. ca fiecare are cate o semnificatie care spune multe despre dvs.

Prin urmare, fac in asa fel incat fiecare om sa stie ce ati vrut sa spuneti sau ce ganditi in realitate numai urmarindu-va gesturile. Va asiguram ca e foarte stresant sa stiti ca va urmareste cineva. Dar asa sunt oamenii, nu trebuie avut incredere in nimeni fie ei prieteni, parinti, rude, fiecare cu interesul lui. Relatia cu partenerul este fructuoasa, punandu-se problema unui copil in jumatatea anului urmator.

Alt moment frumos de viitor, dar nu puteti ascunde si faptul ca va ingrijoreaza situatia materiala de acum. E bine sa faceti calcule din timp, pentru ca sa stiti ce va asteapta in scurt timp. Tindeti sa fiti duri si neiertatori cu cei din jur. Sanatatea - mergeti la control. Latura financiara este stabila acum, insa nu se stie niciodata.

Citeste Horoscopul saptamanii 8-14 decembrie pentru toate zodiile.

Loading...

Comentarii

Newsletter