Saltelele kika, drumul catre somnul tau odihnitor

25 iulie 2013 , 1068 afisari

Deoarece definitia confortului este diferita pentru fiecare, kika ofera o gama variata de produse, atat saltele cat si somiere, pentru un somn odihnitor si linistit. Indiferent de modelul ales, fiecare dintre cele peste 40 de modele expuse pentru adulti si 16  pentru copii sunt configurabile in functie de necesitatile si pretentiile individuale.

Este important sa nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de somnul nostru. In alegerea saltelei potrivite trebuie sa tinem cont de necesitatile individuale. O saltea buna trebuie sa fie confortabila si sa ofere neaparat sprijin atat in zona lombara, cat si in zona cervicala. Daca dormim pe o parte este recomandat sa tinem o perna intre genunchi pentru a nu ne solicita coloana vertebrala, iar pentru dormitul pe burta este indicata pozitionarea unei perne sub abdomen care sa ne mentina spatele drept.  Pentru copii, din cauza faptului ca transpira mult mai mult decat adultii, sunt indicate huse antialergice, cu fibra climatica pentru saltele care permit circulatia aerului”, declara Nicoleta Zugravu, specialist kinetoterapeut.

kika pune la dispozitie cel mai bogat sortiment de saltele din materiale diferite precum burete, arcuri, arcuri impachetate individual, spuma poliuretanica presata la rece, spuma vascoelastica si spuma cu memorie, care asigura o pozitie anatomica corecta in timpul somnului. Fiecare persoana isi poate gasi un model potrivit din cele trei game de saltele: basic, premium si super confort.

Somiera este suportul ideal pentru saltele,  avand rolul de a prelua din presiunea exercitata de corp, fie pe intreaga suprafata de dormit, fie localizata in anumite zone precum bazin umeri  s.a.

In plus, somiera asigura o respiratie mai buna saltelei si implicit ii mareste durata de viata. Potrivite pentru orice tip de pat, somierele au functii compensatorii, cum ar fi sustinerea in zona lombara, elasticitate crescuta in zona umerilor si functii reglabile in zona capului si a picioarelor. Somierele se pot regla automat sau manual, pana la 90 de grade pentru cap si 45 de grade pentru picioare.

Clientii sunt din ce in ce mai preocupati de calitatea somnului. Daca in Austria si Germania nu exista conceptul de saltea fara somiera, in Romania, acest concept abia este descoperit. Toate husele disponibile la kika sunt antialergice, tratate cu ioni de argint, din fibra climatica si asigura o buna ventilare a acesteia . In magazin oferim consiliere pentru ca oamenii sa isi poata personaliza produsele pe care le gasesc la kika in functie de nevoile si preferintele lor ”, a declarat Constantin Riciu, specialist la magazinul kika.

In privinta saltelelor pentru copii, kika ofera modele adaptate la fiecare segment de varsta. Pentru copiii nou-nascuti exista modele din fibra de cocos pana la  latex  si spuma presata la rece, unele prevazute chiar si cu strat 3D antifocare, -. O parte din modelele kika pentru copiii au functie dubla de utilizare si pot folosite pana la varstele de 12-13 ani.

Ca sa fiti la curent cu noutatile kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO

Loading...

Comentarii

Newsletter